noia-normal-ofereix-cangur-anna-manso-llibre-bloc-universitat-valencia-gemmalluch

Una noia N.O.R.M.A.L s’ofereix de cangur, Anna Manso

Anna Manso Munné publica el 2011 el llibre Una noia N.O.R.M.A.L s’ofereix de cangur . És el primer relat d’una sèrie dedicada a Ru, les seues amigues Nàdia i Xèlia, «l’amic» Sami i les famílies que les acompanyen.

Són aventures senzilles a la manera de les sèries de televisió adreçades a lectors a partir dels 11 anys. Cada llibre planteja un tema diferent amb petits conflictes que són solucionats amb seny, pragmatisme i humor.

Tot i que el protagonisme recau en la Ru, el relat dóna veu i espai a la resta de protagonistes que ajuden a enriquir la narració.

Són relats realistes, pròxims al món dels lectors que, amb humor i mirades burletes, mostren el dia a dia de tres amigues de tretze anys amb els conflictes de classe, de relació amb dos germans grans i uns pares massa normals, i sobretot els somnis i les petites ambicions de tres amigues.

L’edició és força acurada: la portada que destaca el títol en gran, el color blau de la tipografia interior, les il·lustracions de la portada posterior que presenten els personatges i les interiors que il·lustren parts de l’argument afigen extres a una sèrie que funcionarà molt bé tant a la biblioteca escolar com en la lectura per impuls.

Un bon argument d’autoritat és que el llibre ha estat finalista del 16è Premi de Literatura «Protagonista Jove». Un premi que atorguen els lectors, per tant, una bona raó per llegir el llibre.

I si encara no coneixeu què és el Premi Protagonista Jove, us invitem a visitar-ne la pàgina.

Deixa un comentari

El teu correu electrònic no es publicarà.