web-bloc-universitat-valencia-gemmalluch

Nova pàgina web

Ja fa temps que vaig decidir compartir virtualment lectures, treballs, investigacions i iniciatives sobre la lectura i la literatura. Passat un temps, la quantitat de dades que he compartit des dels blocs, twitter o facebook requeria una organització per facilitar una visió conjunta de tots els documents.

Ara, la pàgina http://www.gemmalluch.com/ em permet compartir el resultat de les investigacions i de les activitats de formació per facilitar-vos-en l’accés. Des d’aquesta pàgina personal, podràs accedir a les publicacions científiques i divulgatives o a les activitats de formació.

També podràs accedir al bloc temàtic sobre narratives paraliteràries i audiosivuals, pràctiques de lectura en la Web 2.0 i literatura infantil i juvenil. És important recordar que al bloc col·laboraren els estudiants de les assignatures Cultura i literatura per a infants i joves en Llengua Catalana del Grau de Filologia Catalana, els dels Màster Oficial en Assessorament Lingüístic i Cultura Literària i el Máster Oficial en Lectura y Comprensión de textos de la Universitat de València.

Pots trobar una versió en castellà de la pàgina i del bloc a: http://gemmalluch.com/esp/

Aprofite l’ocació per agrair l’esforç i l’estima que han posat en aquest projecte a Andrea R. Lluch i Neobunker, ja que gràcies a elles aquesta web és avui una realitat.

Deixa un comentari

El teu correu electrònic no es publicarà.