musiqueries-dani-miquel-bloc-universitat-valencia-gemmalluch

més Musiqueries, Dani Miquel

Dani Miquel (2012): més Musiqueries. València: Andana Llibres.

Disseny i foto-il·lustracionsJoanra Estellés

Escriure per als més petits crec que és de les tasques creatives més difícils. Aparentment, són relats curts, poemes petits, cançons fàcils però ja sabem que la senzillesa és justament la creació més difícil, la que més costa encertar perquè la línia entre el que és senzill i repetitiu és molt fina. Poques són les produccions que tot i que aparentment segueixen aquest model creen una obra diferent, capaç de commoure els més petits, de provocar eixa mirada i eixe somriure de qui es troba davant d’alguna cosa diferent.

Per exemple, els contes protagonitzats per la Rata Marieta porten més de quinze anys agradant generacions i generacions de nens i nenes. Un altre exemple més recent és el de Dani Miquel, el Cantacançons…

M’agrada el sol, Poema al sol i la lluna, Cançó dels colors, Volteig de campanes són alguns exemples del bon treball d’aquest autor.

Però a més, Andana Editorial http://www.andana.net/ presenta les cançons en un llibre àlbum acurat, expressiu, divertit, ben acabat… Una obra que sens dubte mereix tindre cada xiquet i xiqueta.

Deixa un comentari

El teu correu electrònic no es publicarà.