2017

Vicent Manuel Garcés Ventura: “La cançó de bressol. Concepte de gènere i classificació de variants. Anàlisi formal i temàtica”,  Universitat de València. Dirigida per Gemma Lluch  i Carme Oriol (Departament de Filologia Catalana. URV). Excel·lent.

Pueden consultar la tesis completa en el Repositori Roderic.

Pueden consultar el resultado de una parte de la investigación en: Què és Bressolant? Diputació de València.

2016

Francisca Sánchez Pinilla. “La narración para niños: autoras, circuitos y textos en el cambio del siglo XIX al XX”, Universitat de València, Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació.Directores: Evangelina Rodríguez Cuadros (Departamento de Filología Española) y Gemma Lluch (Departament de Filologia Catalana). Sobresaliente Cum Laudem.

Puede consultar la tesis completa en el Repositori Roderic.

2013

Margarida Castellano i Sanz. “La construcció del subjecte autobiogràfic femení en la literatura catalana de la immigració”, Universitat de València, Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació. Directoras: Gemma Lluch (Departament de Filologia Catalana) y Carme Manuel (Departament de Filologia Anglesa). Tesi internacional. Sobresaliente Cum Laudem.

Puede consultar la tesis completa en el Repositori Roderic.

2012

Maite Monar Van Vliet. “Promoció de la lectura en el marc educatiu”, Universitat de València, Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació. Directora: Gemma Lluch (Departament de Filologia Catalana). Sobresaliente Cum Laudem.

Puede consultar la tesis completa en el Repositori Roderic.