#TriomfarTIC vol ser una eina pràctica i eficient per a ensenyar lectura i escriptura utilitzant els mitjans tecnològics sense por. Per què? Perquè l’ús de maneres noves de lectura i d’escriptura inclou tant la manera tradicional com la que aporten els mitjans digitals; no és una qüestió d’eliminar tot el que s’ha aconseguit i substituir-ho, més aviat cal entendre-ho com una expansió que s’adequa al temps que vivim. Està escrit per Maite BoscàMargarida CastellanoOreto DoménechGemma LluchAlícia MartíIgnasi Moral, Teresa SáezAntoni de la Torre i coordinat per Maite Monar.

S’adreça tant als professors veterans com als futurs, a qui s’arrisca a innovar i a qui té por al canvi, a qui està motivat i a qui no ho està, als docents que treballen les possibilitats educatives de la lectura i als qui encara en desconeixen la riquesa, als que fan servir les TIC i als no han tingut l’opció de fer-ho i no s’hi han atrevit. Més informació en el bloc.

Paraules clau: promoció lectora, literatura juvenil, web social, blog, twitter

 

¿Cómo citar?

Monar, Maite (coord.); Boscà, M.; Castellano, M.; Doménech, O.; Lluch, G.; Martí, A.; Moral, I.; Sáez, T. i Torre, A. (2014): Com triomfar amb les TIC en la promoció lectora. Algemesí: Andana Editorial.